Internet

Er virksomhedens sikkerhed optimal?

Er virksomhedens sikkerhed optimal?


Vi tager hånd om sikkerheden, så du og dine medarbejdere kan fokusere på kerneforretningen. Vores state-of-the-art Hosted Firewall giver dig beskyttelse mod angreb, virus, orme, spyware, trojanske heste og alle andre former for 'malicious code'. Vi sørger for, at sikkerheden altid er up-to-date. Når vi står som Host for dine løsninger, kan vi garantere, at du undgår flaskehalse, og at den trafik, der når frem til virksomheden, er sikker. Læs mere om vores sikkerhedsydelser.

ipvision er din partner, når det kommer til skærpet sikkerhed, og vi kan skræddersy it-politik og trafik, også hvis din løsning har specielle behov.

En Hosted løsning forbindes til vores topsikre datacenter med MPLS linjer, som gør, at vi kan styre trafikken og undgå trafikpropper og udsving i ydelsen.

Vores telefoniløsninger har rollebaseret sikkerhed, så i kan styre, hvem der kan hvad, og hvem der må ændre konfigurationen. Vi skal lige nævne, at en ipvision-løsning samtidig giver den enkelte medarbejder langt flere muligheder for at sikre sig mod tabte opkald.

Ring 8888 7777 og få en snak med os om vores kunders erfaringer med sikker drift, intelligent telekommunikation og højere udbytte. Eller kontakt os for få et tilbud på en sikkerhedsydelse til din virksomhed.