Mobil

Valgfrihed og Danmarks bedste dækning

Revolution på det danske telemarked
ipvision lancerer multiSIM, et nyt revolutionerende SIM-kort, der giver mulighed for at have flere mobilnetværk på samme SIM-kort. Al diskussion om bedste dækning er slut. Nu kan du have TDC og Telenor på et og samme kort. Et fysisk SIM-kort – et nummer – en regning – en leverandør.

Frihed til at vælge det bedste mobilnetværk, hvor end du er

Med multiSIM vælger du altid det, der er bedst for dig. Hvis du vil have Telenor på arbejdet og TDC derhjemme eller i sommerhuset, så behøver du ikke længere have flere telefoner eller skifte SIM-kort. Vælg det mobilnetværk, du vil bruge i situationen, fra en rullemenu under Indstillinger direkte på en og samme mobiltelefon.

Uovertruffen dækning

Vælg selv det mobilnetværk, som du ønsker at have adgang til, via dit multiSIM SIM-kort. Du skifter mobilnetværk på telefonen, når du ønsker det. Arbejd hele dagen på dit primære mobilnetværk, og skift, når der ikke er ordentligt dækning – om det er i sommerhuset, på hjemadressen, eller hvor du måtte have brug for det. Al snak om hvem, der har den bedste dækning, er slut. Med et multiSIM fra ipvision har du altid den bedste dækning, uanset hvordan teleoperatørerne har valgt at udbygge deres netværk.

Hvis du altid vil være sikker på, at din forbindelse er den bedst mulige, så vil multiSIM sikre, at du har optimal dækning, uanset hvor du er i Danmark. Udover at sikre dig mod døde pletter på landkortet og irriterende udfald på steder, hvor du ofte opholder dig, så vil du også have en ÆGTE failover mobilløsning. Hvis den ene teleoperatør har problemer med sit netværk – så skifter du bare til en anden.

”Da ipvision fungerer som virtuel teleoperatør (MVNO) hos både TDC og Telenor, kan vi tilbyde denne unikke løsning, hvor vores kunder i sidste ende kun får en regning fra ét sted – nemlig fra os,” fortæller direktør Peter Reich fra ipvision.

Priser på multiSIM

Du køber multiSIM som tillæg til dit eksisterende mobilabonnement, hvis du er kunde hos os. Har du et mobilabonnement, får du adgang til endnu en mobilnetværk til tale i Danmark for kun 29,- kr. pr. måned pr. bruger. Tilsvarende til data (1 GB) koster 39,- kr. pr. måned pr. bruger. Begge disse er tillæg til dit standardabonnement. Oprettelse af multiSIM SIM-kort koster 199,- kr. pr. stk. en gang for alle.

Televirksomhed med vokseværk

ipvision a/s er en fuldt dækkende teleoperatør, der udbyder telefoni, mobiltelefoni, fibernetværk og Unified Communication-løsninger baseret på en Hosted Infrastruktur. Vi sælger udelukkende kommunikationsløsninger til erhvervslivet, og arbejder hårdt på at komme med visionære og nye måder at hjælpe de danske erhvervsvirksomheder på.

ipvision blev stiftet i 2005 og er vokset kraftigt siden gennem et målrettet fokus på kundetilfredshed, tilgængelighed og fleksibilitet. Vi betjener i dag mere end 1600 erhvervsvirksomheder, fra den mindre virksomhed til større virksomheder med filialer i hele verden, og vi har kun èt mål - at være erhvervslivets foretrukne teleselskab. ipvision a/s er delvist ejet af Vækstfonden og er 100 % danskejet. I 2009 blev vi nomineret til Entrepreneur of the Year af Ernst & Young. Vi er i dag knap 60 medarbejdere.

Hør mere om multiSIM, og find ud af, hvad ipvision kan tilbyde dig. Ring på 8888 7753, eller send en besked via vores kontaktformular:

Få nyheder fra ipvision først. Tilmeld dig vores nyhedsmail.

Ring til os
8888 7753

Kontakt mig


Se, hvad medierne skriver
om multiSIM