Kundeservice

Kontakt din leverance-koordinator telefonisk

Spørgsmål til leverancen? Ring til os på 8888 7757

Kan vi gøre mere for jer?

Lad os give dig en gratis analyse af dit netværk, så du kan se om der er penge at spare og fordele at opnå.

Ring til os på 8888 7757 eller send en mail til leverance@ipvision.dk.

Leverance

Leverance

En ny ipvision løsning er klar efter nogle få vigtige faser. Hver fase er essentiel, og er med til at sikre, at din virksomhed får præcis den løsning, i har efterspurgt, og at den virker optimalt og som forventet fra dag et. Det betyder, at din virksomhed med det samme kan udnytte alle de fordele, der følger med en løsning fra ipvision.

Vi arrangerer et opstartsmøde, hvor vores teknikere udveksler information med jeres teknikere. Den dato finder vi, når vi er blevet enige om den løsning, vi skal levere.

Her følger en kort oversigt over de fem faser:

Koordinationen tager vi os af. Vores koordinator sørger for at styre hele processen og sikrer, at du altid ved, hvor langt vi er nået i processen, og at vi får de nødvendige informationer. Dialogen fortsætter gennem hele processen.

  1. Opstartsmødet er en telekonference, hvor jeres telefoniansvarlige og IT-ansvarlige udveksler tekniske detaljer med vores team.
  2. Dataindsamling og teknisk dialog, hvor vi bliver enige om, hvilke funktioner din virksomhed skal have og hvordan det skal virke.
  3. Konfiguration, installation og klargøring af IP-telefoner og transmissionsforbindelse. Samtidig gennemfører vi undervisning af udvalgte nøglepersoner i din virksomhed, så i allerede fra starten har superbrugere, der kender systemet.
  4. Aktivering, og det sker allerede dagen efter installationen. Vores tekniske konsulent er selvfølgelig tilstede, så vi sikrer, at alt går godt.
  5. Opfølgning foretager vi fjorten dage efter leveringen med et besøg i din virksomhed. Virker det som det skal, og har i fået de funktioner, i ønsker? Ønsker i flere funktioner, eller har i erfaret, at det måske er bedre at gøre nogle ting på en anden måde?

Vi tager os af at koordinere processen og sikrer en smidig og effektiv overgang til din ny ipvision løsning.

Få mere information om leverance: