Kundeservice

Morgenbriefing omkring C5 og NAV

Kbh. 11. okt. 2016
Aarhus 19. okt. 2016

Servicekontakt

Servicekontakt

Åbningstider

De normale åbningstider for kundeservice og leverance:
Mandag - torsdag kl. 8:00 - 16:00
Fredag kl. 8:00 - 15:30

Vores kundeservice er meget værdsat hos vores kunder og er en erklæret konkurrenceparameter for os - både under implementering af løsning, ved løbende udbygning af løsningen og i supporten i dagligdagen. Derfor tildeler vi dig som kunde en fast team med en fast projektleder, som holder dig i hånden, og som er din primære kontakt hos ipvision.

Styrken ved ipvision er, at vi ikke er større end, at alle medarbejdere kender hinanden. Det sikrer, at du ikke tabes i et stort maskineri, at du og vi altid ved, hvem du skal tale med, og at dine henvendelser kan klares hurtigt og effektivt. Ikke sjældent er vores faste projektledere på fornavn med kontaktpersonerne hos vores kunder som f.eks. hos AudioNova.

Særligt består ipvisions support af 2nd line supportere, som betyder, at support-henvendelser løses i 95% af tilfældene uden yderligere kollega-involvering og uden yderligere viderestilling.

Har du forslag til, hvordan vi kan gøre det endnu bedre, så send dit forslag til vores kundeservice på mail kundeservice@ipvision.dk