Om os

Morgenbriefing omkring C5 og NAV integration

Kbh. 11. okt. 2016
Aarhus 19. okt. 2016

ipvision profilbrochure

Lær os bedre at kende, når du har tid.

Hent brochuren her.


ipvision er SKI-leverandør på netværk.

Ring 8888 7777

Sikkerhed på alle planer

For fakturaer, for telefoni, for internet, for dig og dine medarbejdere.

Hør mere på 8888 7753 eller send en besked 


ipvision a/s

Om ipvision

ipvision sælger kommunikationsløsninger og er en fuld kvalificeret teleudbyder, der udbyder internet, telefoni, mobiltelefoni og Unified Communication baseret på en Hosted Infrastruktur til erhvervslivet.

Vore løsninger leveres som Hosted Services, hvilket betyder lavere udgifter og bedre sikkerhed for vores kunder. Vi varetager og vedligeholder løsningerne og sørger for, at de altid er sikre og helt opdaterede. Vores avancerede Enterprise-level sikkerhedsløsninger er tilgængelige for alle vores kunder, fra de mindste til de største. Vores løsninger leveres over egne MPLS-forbindelser, der gør det muligt for os at prioritere telefoni og data, eller direkte over det frie internet. Vi kan levere fiber, kobber eller trådløse forbindelser. Da vi har status som MVNO (Mobil Virtuel Netværks Operatør) hos TDC og Telenor, er vi også mobiludbyder. Med hele paletten af ydelser til rådighed kan vi strikke nogle helt unikke løsninger sammen, der hjælper dansk erhvervsliv med at minimere omkostninger og optimere indtjeningen.

Den unikke ipvision Connect® Client gør medarbejdere mere effektive og sikrer, at opkald altid samles op og at kunderne ikke tabes i telefonkøen. ipvision ipvision Connect® Client giver desuden helt nye muligheder for at udnytte virksomhedens kommunikation og styrker medarbejderne med rettidig og relevant information om opkald, allerede inden telefonen tages.

Vi kan både levere totalløsninger og integrere med eksisterende systemer, PBX'er, Cloud-services, mail-klienter og back office-servere. Løsninger leveres i henhold til vores 5-trins leverance-metodik, som sikrer, at løsningen er i luften til tiden, at den virker efter hensigten og at det kunden får, er det kunden har ønsket.

ipvision blev stiftet i 2005, og omsætningen vokser med cirka 40 procent om året. 7 gange er vi blevet nomineret til Entrepreneur of the Year af Ernst & Young, og 2 gnge har Børsen udnævnt os til gazelle-virksomhed. Vi er i dag mere end 70 medarbejdere.

ipvision a/s er 100 % danskejet. Virksomheden ejes af medstifter og adm.dir. Kenneth Andreasen, medstifter og direktør Peter Reich og Vækstfonden, der alle ejer mere end 5 %, samt af en række mindre aktionærer. Vi arbejder med forskudt regnskabsår der afsluttes 30. juni.

Ledelsen i ipvision består af administrerende direktør Kenneth Andreasen, direktør Peter Reich og direktør Kåre Jacobsen. I bestyrelsen sidder Jakob Fuhr Hansen, Laurits Bach Sørensen og bestyrelsesformand Lars Torpe Christoffersen.