Telefoni
Ring til os
8877 6977

Få et gratis og
uforpligtende
opkald om dine
muligheder.
Udfyld nedenfor
Firma:*
Kontaktperson:*
Telefon:*
Email:
Besked:


IP-telefoni er effektiv telefoni

IP-telefoni giver telefonsamtaler i højeste kvalitet

Hvor traditionelle analoge telefon systemer optager en hel linie for en enkel samtale, kan du med IP-telefoni effektivt føre virksomhedens telefonsamtaler i fortræffelig kvalitet som digitale pakker igennem virksomhedens datanetværk og internetforbindelse. Båndbredde reserveres specielt til samtalerne - også kaldet Quality of Service (QoS) - så der aldrig opleves hakkeri eller udfald på grund af øvrig internet-trafik.

Der skal ikke føres separate ISDN og analoge linier frem til de enkelte brugere; vores IP-telefoner til skrivebordet har indbygget ethernet switch med udtag til PC, så man på den måde kan nøjes med en enkelt ethernet-forbindelse til hver bruger - og det hele kan iøvrigt etableres trådløst, så væk med kabelrodet!

Når først samtalerne er digitale, skabes der mange nye muligheder indenfor det såkaldte unified communication. Omstilling, viderestilling, telekonferencer, voicemail og virksomhedens øvrige telefonifunktioner kan nu implementeres virtuelt som software, der kan placeres, hvor det giver mest mening og skaber de største besparelser - hosted som en software tjeneste i et datacenter med direkte forbindelser til telefoncentral, mobilnetværk og internet.

Med ipvision som partner slipper virksomheden for selv at tilkøbe og vedligeholde specialiseret hardware - vi tager os af alt det praktiske, og garanterer uforstyrret telefoni med mange smarte funktioner, der sikrer god kundekontakt.

Læs om IP-telefoner og headsets til ip-telefoni, og få mere at vide om IP-telefoni, ring 8888 7777, eller