Internet

Ring mig op

Jeg er interesseret i en failoverløsning.


Download

Produktblad.


Failover

Failover giver mest mulig oppetid

Moderne virksomheder fungerer ikke uden telefoni og IT. Manglende adgang til telefoni, kontor-, CRM-, ERP- og betalingssystemer er ofte lig tabt omsætning, tabte ordrer og utilfredse kunder. Tillid kan nedbrydes lynhurtigt, mens det tager lang tid at bygge op igen. Derfor er det vigtigt, at nedbrud undgås.

Med ipvision Failover undgår du, at driften stopper, fordi den primære forbindelse til telefoni og IT-systemer er nede ved overgravninger eller nedbrud på centralt udstyr.

ipvision tilbyder 4 forskellige typer failover-løsninger tilpasset din virksomheds kommunikationsbehov og ønske om garanteret oppetid:

Trådløs 3G failover til adgang til data og internettet via MPLS eller 4G
Trådløs 4G failover til adgang til data og internettet via MPLS eller 4G
Fiber type 1 til MPLS med data og telefoni
Fiber type 2 til MPLS med data og telefoni

 

Trådløs 3G/4G failover

Er til sikring af adgang til data og til internettet. En redundant opkobling etableres med en 3G/4G-forbindelse via internettet. Adgang til data og til internettet fungerer i variabel hastighed ved failover, men fastnettelefoni og Hosted PBX garanteres ikke fungere.

Internet ved failover

 

Failover fiber type 1

Er til sikring af MPLS med data og telefoni. Den redundante opkobling etableres med alternativ fremført fiber i anden tracé end den primære forbindelse, dog via samme central. Løsningen giver fuld funktionalitet på sekundær linie. Der er desuden mulighed for valgfri båndbredde

Failover fiber type 1

 

Failover fiber type 2

Er også til sikring af MPLS med data og telefoni. Den redundante opkobling etableres med alternativ fremført fiber i anden tracé end den primære forbindelse og via en anden central. Løsningen giver fuld funktionalitet på sekundær linie. Der er ligeledes mulighed for valgfri båndbredde

Failover fiber type 2

Jeg er interesseret i en failoverløsning


Få mere information om Failover