Mobil
Ring til os
8888 7753

Kontakt mig


Interesseret i data rejsepakker?

Åbn op for, at virksomhedens medarbejdere kan købe data rejsepakker i udlandet.


Data rejsepakker til brug i udlandet

Forskellige data rejsepakker til brug i udlandet

Kend udgiften på mobil dataforbruget i udlandet, før du tager afsted

Det er nu muligt at sende medarbejderne på forretningsrejse, forlænget weekend eller påskeferie i udlandet, hvor de kan forbruge data på mobiltelefonen - helt uden bekymringer.

Nu tilbyder vi din virksomhed at åbne op for medarbejdernes mobiltelefoner for at købe datarejsepakker, når de er i udlandet og har et akut behov – og samtidig have kontrol over dataforbruget!

Du sikrer en bedre rejse for medarbejderne og undgår regninger på dataforbrug, der er løbet løbsk.


Forskellige data rejsepakker til brug i udlandet

* RoW: Rest of the World

Ring 8888 7757, hvis du ønsker de aktuelle priser på data rejsepakkerne, som kun kan knyttes til ipvisions mobilpakker til TDC's mobilnetværk.

Sådan virker - Data Rejsepakker - til din ipvision mobilpakke på TDC's mobilnetværk


  • En dagspakke gælder i 24 timer fra den er aktiveret
  • En ugepakke gælder i 168 timer fra den er aktiveret

Både dags- og ugepakker er "hvilende" rabatpakker. En pakke aktiveres først når mobilen begynder at roame, hvorefter der modtages en sms som skal besvares bekræftende, der vil herefter blive åbnet for dataforbindelsen.

Så nemt kommer du i gang


  • 1. Tryk på den blå knap nedenfor og udfyld og send formularen digitalt. Du får en email fra os, når de ønskede rejse datapakker er aktiveret og dermed kan købes.
  • 2. Når du går på nettet via mobilnetværket i udlandet, modtager du en sms om at købe den data rejsepakke, som du har tilmeldt.
  • 3. Send "ja" som svar på sms. Begynd at surfe.
  • Bemærk, at for visse mobile enheders styresystemer kan det være nødvendigt (afhængigt af land) at slå både "Internetdeling EU" og "4G" fra, før data rejsepakken fungerer optimalt. Bl.a. iPhone og Nokia mobiltelefoner kan kræve dette.

Når der er brugt 80 procent af pakken, modtager man en sms om, at dataforbindelsen bliver spærret når man har brugt 100 procent. Allerede i 80 procent-sms'en er det muligt at svare bekræftende og købe en ny pakke. Det er altså muligt at bruge flere dagspakker på én dag.

Tiden tæller fra den første bekræftelses-sms er sendt. Når tiden er gået bliver dataforbindelsen spærret, uanset om al data er brugt. Man mister ikke ubrugt data, hvis man bekræfter køb af en ekstra pakke inden al data er brugt i første pakke.

Hvis man er tilmeldt en roamingpakke afregnes man pr. pakke og ikke pr. MB i de lande, der er dækket af pakken. Det er ikke muligt at roame hvis man er tilmeldt en pakke og vælger ikke at aktivere pakken ved SMS adviseringen.

Takseringsintervallet er per KB.
Rejsedata kan ikke anvendes til MMS, disse afregnes efter normal pris.

EU Rejsepakker gælder i følgende EU lande:
Belgien, Bulgarien, Cypern, Estland, Finland, Frankrig, Guernsey, Grækenland, Holland, Irland, Isle of Man, Italien, Jersey, Kroatien, Letland, Litauen, Luxemburg, Malta, Polen, Portugal, Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig.

EU Rejsepakker gælder i følgende ikke EU lande:
Gibraltar, Island, Liechtenstein, Norge, San Marino, Schweiz.

EU Rejsepakker gælder i følgende oversøiske territorier:
Fransk Guyana, Guadeloupe, Martinique og Réunion.

Rest of the World (RoW) Rejsepakker:
Gælder i resten af verden, dog ikke skibe og satellitter.


Ring 8888 7757, hvis du ønsker de aktuelle priser på data rejsepakkerne.