Rejse datapakker

Rejse datapakker
Fuld kontrol med dit dataforbrug i udlandet

Kend udgiften på dataforbruget i udlandet, før du tager afsted

Det er nu muligt for dig at tage forretningsrejse, forlænget weekend eller påskeferie i udlandet, hvor du kan forbruge data på din smartphone under fuld kontrol og helt uden bekymringer.

Fordele med rejse datapakker

Undgå dataregninger, der løber løbsk
Med en rejse datapakke kender du dine præcise udgifter for brug af data i udlandet og kan derfor trygt vide, at der ikke venter en ubehagelig dyr mobilregning, når du kommer hjem.
Du aktiverer selv, når du har behov
Du skal selv aktivere rejse datapakken ved bekræftelse via en sms. Du slipper derved for at bekymre dig om, at dataroaming starter uden din tilladelse.
Vælg til dags- eller ugeforbrug
Du har mulighed for at tilpasse dine rejse datapakker til dagligt eller ugentligt forbrug efter dit specikke rejsebehov.
Du får opdatering om dataforbruget
Når du har brugt 80 % af rejse datapakken, får du en SMS-besked. Så kan du nemt kan vurdere, om du skal købe en rejse datapakke mere eller har nok til resten af udlandsopholdet.

Optimér forbrug af data på firmaets forretningsrejser

Med rejse datapakker sikrer du en bedre rejse for dig og dine kolleger og undgår regninger på dataforbrug, der er løbet løbsk.

  • En daglig rejse datapakke gælder i 24 timer fra tidspunktet for din aktivering
  • En ugentlig rejse datapakke gælder i 168 timer fra tidspunktet for din aktivering

Både dags- og ugepakker er "hvilende" rejse datapakker. Din rejse datapakke aktiveres først, når din smartphone begynder at roame i udlandet. Så modtager du en sms, som du skal bekræfte. Derefter bliver åbnet for, at du kan forbruge data.

Så nemt kommer du i gang

  • 1. Tryk på tilmeldingsknappen, og udfyld og send formularen digitalt. Du får en email fra os, når dine ønskede rejse datapakker er aktiveret og dermed kan købes.
  • 2. Når du går på nettet via mobilnetværket i udlandet, modtager du en sms om at købe den rejse datapakke, som du har tilmeldt.
  • 3. Send "ja" som svar på sms. Begynd at surfe.
  • Bemærk, at for visse mobile enheders styresystemer kan det være nødvendigt (afhængigt af land) at slå både "Internetdeling EU" og "4G" fra, før rejse datapakken fungerer optimalt. Bl.a. iPhone og Nokia mobiltelefoner kan kræve dette.

Kontrol over dataforbruget

Når du har brugt 80% af din rejse datapakke, modtager du en sms om, at dataforbindelsen bliver spærret, når du har brugt 100 procent. Allerede her er det muligt at svare bekræftende og købe endnu en rejse datapakke. Det er altså muligt at bruge flere daglige rejse datapakker på én dag.

Tiden tæller fra den første bekræftelses-sms er sendt. Når tiden er gået, bliver adgangen til data spærret, uanset om al data er brugt. Du mister ikke ubrugt data, hvis du bekræfter køb af en ekstra rejse datapakke, inden al data er brugt i den første rejse datapakke.

Hvis du er tilmeldt en rejse datapakke, afregnes du pr. pakke og ikke pr. MB i de lande, der er dækket af rejse datapakken. Det er ikke muligt at roame, hvis du er tilmeldt en pakke og vælger ikke at aktivere pakken ved SMS-adviseringen.

Takseringsintervallet er per KB.
 Rejse datapakker kan ikke anvendes til MMS. Disse afregnes efter normal pris.

EU rejse datapakker gælder i følgende EU lande:
 
Belgien, Bulgarien, Cypern, Estland, Finland, Frankrig, Guernsey, Grækenland, Holland, Irland, Isle of Man, Italien, Jersey, Kroatien, Letland, Litauen, Luxemburg, Malta, Polen, Portugal, Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig.

EU rejse datapakker gælder i følgende ikke EU lande:
 
Gibraltar, Island, Liechtenstein, Norge, San Marino, Schweiz.

EU rejse datapakker gælder i følgende oversøiske territorier:
 
Fransk Guyana, Guadeloupe, Martinique og Réunion.

Rest of the World (RoW) rejse datapakker:
 
Gælder i resten af verden, dog ikke skibe og satellitter.

Ønsker du, at vi ringer dig op?

Rådgivning og salg


+45 8888 7777

Åbningstider
Mandag til torsdag kl. 8:30 - 16:30
Fredag kl. 8:30 - 16:00