Mobiltelefoni

Mobiltelefoni
Skræddersyet 100% til din virksomhed

Vi skræddersyr mobiltelefoni til din virksomhed, med fokus på bedst mulig dækning - udendørs og indendørs, på lavere driftsudgifter - i og udenfor Danmark, og på effektiv kommunikation på farten.

Dine medarbejdere kan få adgang til Danmarks 2. bedste mobilnetværk, multisim, budgetvenlige og fleksible mobilpakker, en fuld omstilling med al standardfunktionalitet og mere til - og det hele spiller perfekt sammen med IP-telefoni.

fri

Tal uden grænser
Tal også i Europa* for kun 29,- kr.
Kend budgettet
Vælg mellem Danmarks 2 bedst dækkende mobilnetværk
Surf også i Europa* fra kun 19,- kr.

Mærk friheden med fri. Vælg "fri," når du taler som et vandfald, så er datapakken afstemt efter dit behov. Du kan også vælge mellem TDC's mobilnetværk eller Telenors mobilnetværk. Hvis du også rejser i Europa, kan du kombinere fri med tale og data i Europa mod et mindre tillæg, så kan du også tale og surfe i Europa.

flexfri

Fleksibel pakke med lav grundpris
Gratis intern kollega-til-kollega-tale
Tal og surf i Europa uden bekymring
One stop shopping og mindre administration

Du vælger selv, om du vil have TDC's eller Telenors mobilnetværk eller måske begge dele i din flexfri mobilpakke, hvor prisen fleksibelt følger dit varierende forbrug på en budgetvenlig måde. Du kan også få tale og data i Europa uden roaming med i din flexfri mobilpakke. Du får de bedste rammer for at fungere mobilt.

eufri

Tal og surf i Europa til lave priser

Tal og surf i Europa uden bekymringer
Tal i Europa for kun 29,- oveni
Brug data i Europa fra kun 19,- oveni

Med eufri kan du udvide din mobilpakker, så du billigt kan tale og surfe frit i 32 lande i Europa. Nu kan du benytte Europa som en mobil arbejdsplads og ikke være hæmmet af høje data - eller telefoniregninger. 

Rejse datapakker

Brug data i udlandet uden bekymring

Undgå dataregninger, der løber løbsk
Du aktiverer selv, når du har behov
Vælg til dags- eller ugeforbrug
Du får opdatering om dataforbruget

Med rejse datapakker sikrer du virksomhedens medarbejdere et sikkerhedsnet for deres dataforbrug i udlandet, som de selv har mulighed for at kontrollere. Det er nu slut med ubehagelige og uforstående høje data-regninger efter en forretningsrejse eller ferie i udlandet. 

USA Mobil Data

Brug mobildata i USA til lavpris

Fast lavt abonnement
Fast lav pris pr. MB uanset dataforbrug
Spar penge allerede på første MB data
Spar 97% fra og med MB data nr. 2

Med USA Mobil Data har du endelig mulighed for at tage på forretningsrejse eller ferie i Nordamerika og bruge mobildata uden bekymringer. 

multisim

Alle medarbejderes dækningsbehov kan tilgodeses
Skift mobilnetværk ved svag signalstyrke
Højere sikkerhed for oppetid
Fuld PBX-funktionalitet på tværs af mobilnetværk

ipvision lancerer multisim, et nyt revolutionerende SIM-kort, der giver mulighed for at have flere mobilnetværk på samme SIM-kort. Al diskussion om bedste dækning er slut. Nu kan du have TDC og Telenor på et og samme kort. Et fysisk SIM-kort – et nummer – en regning – en leverandør.

Femtocelle

Bedre brugeroplevelse
Slip for de "døde huller" indendørs
Data og tale kan ske samtidigt på 3G
Tal videre ved skifte fra femtocelle til mobilmast

Giv kunder og medarbejderne mobildækning i en kvalitet, som de forventer. Vi hjælper med at etablere en god mobildækning i de lokaler, hvor du har udfordringer med mobildækningen og talekvaliteten.

Er "Ren Mobil" en god idé?

Overvejer du en "ren mobil"-løsning?

Overvejer du en ren mobilløsning - uden at tage højde for sikkerhed, økonomi og telefonkultur?

Der kan være en risiko for en forringet service over for dine kunder, omverdenen i øvrigt og internt ved fuld udskiftning af en eksisterende telefoniløsning med en ren mobilløsning – afhængig af virksomhedens telefonikultur, af funktionaliteterne og organisationen i mobilløsningen.

header-text-left

Rådgivning og salg


+45 8888 7777

Åbningstider
Mandag til torsdag kl. 8:30 - 16:30
Fredag kl. 8:30 - 16:00