Indblik

Indblik er "food for thought." Her får du aktuelle indblikshistorier med inspiration, stof til eftertanke, argumenter, perspektiv og en kommentar med på vejen om forhold fra televerdenen set gennem ipvisions linse. Vi poster lejlighedsvist. Er du tilmeldt dig nyhedsmailen, får du Indblik-historierne med oven i.

SfB Telefoniløsninger

 

Vi taler Skype for Business med mange virksomheder i disse dage. Det er ganske tydeligt, at der eksisterer mange forskellige forestillinger om, hvad en ”standard” Skype for Business løsning rummer og kan yde. Det er tæt på en ny variant for hvert møde, vi afholder. Når det gælder Skype for Business telefoni, skal du være tryg ved, at alle de funktionaliteter, som dit firma har brug for, er med i den løsning, som du vælger.

Mere gang i forretningen eller business as usual?

 

Telefoni er i rivende udvikling. Uanset om du er kunde hos ipvision eller ej, så bør du overveje, hvilken rolle telefonien skal udfylde i dit firma. Hvilket scenarie tiltrækker dig mest? Situation 1: "Den konventionelle." Situation 2: "Turbo på salget." Situation 3: "Mere salg og mere effektivitet."

Alle taler om Skype for Business

 

Skype for Business kan blive en komplet telefoniløsning for din virksomhed, men det kræver den suppleres med en eller flere eksterne applikationer, og ipvision er en af de aktører, der kan hjælpe til her. Vi er ”SIP Trunk qualified for Microsoft® Lync™ Server 2013 including TLS & SRTP.” Det betyder, at vi leverer certificerede SIP Trunks til Skype for Business.

5G er på vej

 

Den seneste rapport med telestatistik viser, at mobil dataforbruget i Danmark er steget over 71 % fra 2.halvår 2013 til 2.halvår 2014. Den udvikling har teleindustrien og forskerne set for længst. Sektoren er i gang med at forske og udvikle i den næste generation af mobil datatransmission.

ipvision 10 år

 

ipvision startede i Hørsholm 1.juli 2005. Kenneth Andreasen (adm.dir. og grundlægger) og Peter Reich (dir. og grundlægger) kniber sig i armene, mens de sunder sig over, at de virkelig skulle være blevet 10 år ældre på så kort tid.

3. opkøb på 30 måneder

 

Onsdag den 17. juni 2015 skrev stifterne og partnerne i VoiceLink, Lars Jensen og Steffen Vogel, under på aftalen om at sælge firmaet med tjenesterne indenfor telefon- og onlinekonferencer til ipvision. Tjenesterne er samlet under produktnavnet "TelefonMøder," og i dag benytter 800 kunderne sig løbende af TelefonMøder.

Slå dataroaming til

 

Nyere undersøgelser viser, at vi danskere stadig slår dataroaming fra, så snart vi krydser grænsen. Det er en gammel vane fra dengang (for 2-3 år siden), hvor dataroaming var hundedyrt. Det er det ikke længere, og forhåbentlig har du benyttet dig af et vores tilbud til også at få dækket dine europæiske telekommunikationsbehov. Ellers se nærmere på vores eufri, europafri eller flexfri.

Snowden effekten

 

Helten, whistlebloweren, afhopperen, forræderen og patrioten er Edward Snowden kaldt. Uanset hvad du mener om Snowden og hans gerninger, så har han sat sit globale fodaftryk på vores tankegang. 20.maj 2013 mødtes Snowden med journalisterne Glenn Greenwald og Laura Poitras i Hong Kong. 5.juni 2013 blev de første afsløringer af et hemmeligt NSA program bragt i pressen. Derfra er afsløring efter afsløring kommet frem, og det har sat gang i mange følelser, tanker og reaktioner.

4G-kapløb

 

TDC og Telenor er godt i gang med at udvide kapaciteten i deres mobilnetværk, som vi alle har glæde af. 4G-dækningen bliver bedre dag for dag, og hullerne i 3G-netværkene udbedres med stor hastighed. Det betyder flere og mere intelligente master, og at 99 procent af den danske befolkning vil være dækket med 4G inden udgangen af 1 kvartal 2015.

Firmaets viden sat i spil

 

Nye muligheder er på vej til dig. Skab mere værdi ved at udnytte virksomhedens data. Bring dem automatisk ind i telefonsamtalerne, når kunderne ringer ind. Hvad betyder det for sælgeren, hvis de vigtige kundedata kommer på skærmen, samtidig med at telefonen ringer? Sælgeren er forberedt fra start, fremstår skarp i dialogen og kan gennemføre samtalen mere målrettet.

Rådgivning og salg


+45 8888 7777

Åbningstider
Mandag til torsdag kl. 8:30 - 16:30
Fredag kl. 8:30 - 16:00