Indblik

Indblik er "food for thought." Her får du aktuelle indblikshistorier med inspiration, stof til eftertanke, argumenter, perspektiv og en kommentar med på vejen om forhold fra televerdenen set gennem ipvisions linse. Vi poster lejlighedsvist. Er du tilmeldt dig nyhedsmailen, får du Indblik-historierne med oven i.

Mere gang i forretningen eller business as usual?

 

Telefoni er i rivende udvikling. Uanset om du er kunde hos ipvision eller ej, så bør du overveje, hvilken rolle telefonien skal udfylde i dit firma. Hvilket scenarie tiltrækker dig mest? Situation 1: "Den konventionelle." Situation 2: "Turbo på salget." Situation 3: "Mere salg og mere effektivitet."

Alle taler om Skype for Business

 

Skype for Business kan blive en komplet telefoniløsning for din virksomhed, men det kræver den suppleres med en eller flere eksterne applikationer, og ipvision er en af de aktører, der kan hjælpe til her. Vi er ”SIP Trunk qualified for Microsoft® Lync™ Server 2013 including TLS & SRTP.” Det betyder, at vi leverer certificerede SIP Trunks til Skype for Business.

5G er på vej

 

Den seneste rapport med telestatistik viser, at mobil dataforbruget i Danmark er steget over 71 % fra 2.halvår 2013 til 2.halvår 2014. Den udvikling har teleindustrien og forskerne set for længst. Sektoren er i gang med at forske og udvikle i den næste generation af mobil datatransmission.

ipvision 10 år

 

ipvision startede i Hørsholm 1.juli 2005. Kenneth Andreasen (adm.dir. og grundlægger) og Peter Reich (dir. og grundlægger) kniber sig i armene, mens de sunder sig over, at de virkelig skulle være blevet 10 år ældre på så kort tid.

Gazelle 2015

Tirsdag den 6/10-2015 modtog Kenneth Andreasen et ”Stort tillykke”-brev fra Anders Krab-Johansen fra Børsen. Det er andet år i træk, hvor Børsen udnævner til Børsen Gazelle-virksomheder. Greens Analyseinsitut analyserer hvert år danske erhvervsvirksomheder, og udvælgelsen sker efter objektive udvælgelseskriterier og bygger på data fra Bisnode Credit A/S.

Telefonmøder basic

Vi har for nylig lagt den gamle mødetjeneste 50605060 ind under vores online- og konferenceservices TelefonMøder, som vi overtog sidste år. I den forbindelse skifter tjenesten navn til TelefonMøder Basic og skifter telefonnummer til servicenummeret 90 92 01 02. Nummeret 50 60 50 60 lukker 31. maj 2016.

Smartphone app til de mobile medarbejdere

Sidste år tog de første af vores kunder den nye smartphone app i anvendelse. I år er flere kunder gået i gang med at bruge den i den daglige effektive kommunikation. Vi har sat flere funktioner i drift i smartphone app’en siden lanceringen, og der vil komme flere på i takt med udviklingen af dem.

Forbedret telefonisikkerhed

Udfordringen med svindel med telefoni vokser desværre. ipvision har i lang tid været forskånet, primært fordi de fleste af kundernes telefoniløsninger leveres med et tilhørende lukket kredsløb MPLS.

Analyse af mobilnetværk

De danske teleoperatører har investeret betydelige summer i deres mobilnetværk. Vi har aftaler med TDC og Telenor om at kunne tilbyde deres mobilnetværk som en integreret del af vores samlede telefoniløsninger til vores kunder.

Opkaldskvalitetsmåling

I september 2014 installerede vi samtalekvalitetsmåleren VOIP Monitor. Nu har vi rullet målingen ud til at omfatte alle telefonopkald til og fra din virksomhed. Alle virksomhedsmedarbejdere, der taler på TDC's fastnet eller på TDC’s eller Telenors mobilnetværk bliver målt.

Rådgivning og salg


+45 8888 7777

Åbningstider
Mandag til torsdag kl. 8:30 - 16:30
Fredag kl. 8:30 - 16:00